Leerlingeninformatie

Algemene voorstellingsinformatie Nieuwe Doelen

Beste ouder(s) en leerlingen,

 

Via uw zoon of dochter heeft u vast al vernomen dat er druk wordt gerepeteerd aan een (ouder) voorstelling. Op 14,15,16 juni as. is het zover… dan zullen de leerlingen dansen in ‘Het Zwanenmeer’. 

In de aanloop naar de voorstelling informeren wij u graag over wat dit optreden nu precies inhoudt, aandachtspunten (zoals de breng- en ophaaltijden) zijn hierin nog niet vermeld en volgen op een later moment.

 

Generale repetitie in Nieuwe Doelen

Op woensdagmiddag 12 juni as. is de Generale Repetitie. Tijdens deze repetitie wordt de hele voorstelling - in gewone danskleding- geoefend op het podium van de Nieuwe Doelen! 

 

Vrijdag 14 juni : voorstellingsdag 1

Vrijdagavond is de premiere-voorstelling. Voor de meeste leerlingen is dit een hele spannende avond! De leerlingen worden op verschillende tijden in de Nieuwe Doelen verwacht om zo ‘te’ lang wachten te voorkomen. 

 

Zaterdag 15 juni: voorstellingsdag 2

Op zaterdag 15 juni zijn er twee voorstellingen; een middag- en een avondvoorstelling. Onze ervaring is dat de leerlingen deze dag als veel minder spannend ervaren en veel meer genieten van elkaar en het publiek.

Tussen de twee voorstellingen door blijven de leerlingen in de Nieuwe Doelen. Wij eten dan gezellig met elkaar een avond-broodmaaltijd! De leerlingen kunnen dus pas na het einde van de avondvoorstelling worden opgehaald. Uitsluitend voor de jongste leerlingen zal na de avondvoorstelling een aangepaste ophaaltijd gelden.

 

Zondag 16 juni: voorstellingsdag 3

Op zondag 16 juni is er alleen een middagvoorstelling. 

Deze voorstelling is tevens het einde van het lesseizoen 2023-2024. Maar om het jaar samen af te sluiten is er voor alle leerlingen op vrijdag 28 juni, de Tropical Party. Het feest is in de Enkhuizer Balletschool van 19:00 tot 21:15 uur.  Meer informatie over het feest volgt.

 

 

 

Vrijwilligers

U begrijpt dat wij dit niet zonder uw hulp kunnen doen en zijn op zoek naar vrijwilligers. De vrijwilligers zullen worden ingezet voor-, tijdens en na de voorstelling voor bijvoorbeeld de kostuums, visagie en haar,  het decor, de begeleiding , de catering of de techniek, etc. 

Er zal binnenkort een lijst aanwezig zijn in de balletschool, waarop u zich kunt aanmelden als vrijwilliger, hierbij kunt u aangeven waarbij u graag wil helpen en uw beschikbaarheid kunt aangeven. 

 

Sponsoring

Draagt u de balletschool ook een warm hart toe of kent u iemand die bereidt is de balletschool te sponsoren op financieel vlak of op een andere manier, neemt u dan alstublieft contact op via e-mail: info@enkhuzerballetschool.nl

 

Algemeen

De leerlingen verblijven gedurende de voorstellingsmomenten onder toezicht in de Nieuwe Doelen. Voor, tussen en na de optredens zullen de kinderen worden begeleid door vrijwilligers. 

Er zijn voor alle leerlingen op alle voorstellingsdagen tussendoortjes, fruit en drinken. Op zaterdag wordt er tussen de voorstellingen door samen een (gezonde) broodmaaltijd gegeten. Voor kinderen met specifieke allergieën en/of dieet/ gluten/koemelkeiwitten; laat u het ons alstublieft tijdig weten via e-mail: info@enkhuizerballetschool.nl

 

Mocht uw kind voor een voorstelling verhinderd zijn, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten? Als wij het tijdig weten, kunnen wij voor een goede oplossing zorgen zodat het niet ten koste gaat van de dans en de andere dansers in de groep. 

 

Wij hopen u voor nu voldoende geïnformeerd te hebben. Aanvullende informatie volgt op een later moment.  Mocht u toch nu al  vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons.

 

© 2011 - 2024 Enkhuizer Balletschool | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel