Goede doelen

 

Een overzicht van goede doelen waaran wij graag ons steentje bijdragen:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

KWF Kankerbestrijding

Samenloop voor Hoop 2015 en 2017

De Enkhuizer Balletschool is erg trots een dansoptreden te mogen verzorgen tijdens de kaarsenceremonie van de Samenloop voor Hoop - West Friesland. 

-------------------------------------------------

Samen dansen voor gezonde spieren!

Nationale Dans Week 2014 in teken van gezonde spieren

Ruim 400 dansscholen in Nederland doen in de week van 6 tot en met 14 september mee aan de Nationale Dansweek. Dit is een grote landelijke campagne ter promotie van alle stijlen van dans. Ook in Enkhuizen wordt er op bijzondere manier aandacht gevraagd voor dans. De Enkhuizer Balletschool organiseert hier namelijk een speciale actie.

“Bewegen is gezond, dansen is leuker”, is het thema van de Nationale Dans Week. Dat dansen een vorm van bewegen is die bijdraagt aan goede gezondheid is iets dat al langere tijd wetenschappelijk bewezen is. Met dansen gebruik je alle spieren in je lichaam. Om die reden hebben de Nationale Dans Week en het Prinses Beatrix Spierfonds elkaar dit jaar gevonden in een unieke samenwerking: samen dansen voor gezonde spieren! 

De Enkhuizer Balletschool komt daarom met een bijzondere actie: de Ouders-Mee-Dans-Dagen!

In de week van maandag 8 t/m zaterdag 13 september worden alle ouders uitgedaagd om mee te doen met de lessen van hun kinderen! Ook vriendjes of vriendinnetjes of andere geïnteresseerden mogen natuurlijk de uitdaging aangaan! 

In ruil voor het meedoen... (of kijken) naar de lessen wordt een bijdrage gevraagd voor het Prinses Beatrix Spierfonds. De collecte-bus staat klaar in de balletschool op de Kooizandweg 12 te Enkhuizen. 

De actie is door de Enkhuizer Balletschool bedacht om jong en oud samen te laten dansen voor gezonde spieren! Samen met je vader of moeder of vriendje de spieren los schudden voor het goede doel: wat is er leuker! Bovendien is het natuurlijk ook een bijzondere manier om te ervaren hoe fijn het is om lekker in beweging te komen.

Wie daag jij uit?

-------------------------------------------------

 

Een jaar gratis lidmaatschap naar de veiling!

Draag Bij...veiling op 5 september 2014

“Als wij allemaal iets bijdragen, dan kunnen wij met elkaar een rontgenapparaat kopen. Zo wordt de zorg in onze regio completer en beter.” Dat is het doel van de actie Draag Bij met als hoogtepunt een veiling in de Zuiderkerk op vrijdag 5 september as. 

Wil je een dansseizoen lang gratis 1 les per week bij de Enkhuizer Balletschool? Bied dan op onze veilingkavel! Maar natuurlijk worden er nog veel meer mooie, grappige en spannende kavels geveild. Doe mee aan de veiling en draag bij! 

Kijk voor meer informatie op de facebook-pagina van Draag Bij of klik op: www.draagbij.weebly.com

© 2011 - 2024 Enkhuizer Balletschool | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel