Voorstellingsinformatie

Beste ouder(s) en leerlingen,

Na weken van repeteren is het bijna zover: op 29 en 30 juni en 1 juli as. dansen onze leerlingen ‘Alice in Wonderland'. In de aanloop naar de voorstelling informeren wij u graag over wat dit optreden nu precies inhoudt.

 

Generale repetitie in Nieuwe Doelen

Op woensdag 27 juni as. is de Generale Repetitie. Tijdens deze repetitie wordt de hele voorstelling - in gewone danskleding- geoefend op het podium van de Nieuwe Doelen!

Meer informatie over de Generale repetitie volgt via email.

.

Vrijdag 29 juni : voorstellingsdag 1

Vrijdagavond is de premiere voorstelling: voor de meeste leerlingen een hele spannende avond! De leerlingen worden op verschillende tijden in de Nieuwe Doelen verwacht om zo ‘te’ lang wachten te voorkomen. De informatie over tijden waarop de leerlingen verwacht worden, volgt via email!

Na de voorstelling, omstreeks 21:15 uur, kunt u uw zoon of dochter ophalen in de foyer. De jongere kinderen kunt u aan de deur van de kleedkamer (in de foyer) ophalen. Dit voorkomt dat ze na de voorstelling in de foyer tussen het publiek verdwijnen of alleen naar buiten gaan.

Zaterdag 30 juni: voorstellingsdag 2

Op zaterdag 30 juni worden twee voorstellingen gegeven. Onze ervaring is dat de kinderen deze dag als veel minder spannend ervaren en veel meer genieten van elkaar en het publiek.

Tussen de twee voorstellingen door blijven de leerlingen in de Nieuwe Doelen. Wij eten dan gezellig met elkaar een avond-broodmaaltijd! De leerlingen kunnen dus pas na het einde de avondvoorstelling (omstreeks 21:15 uur) worden opgehaald.

Zondag 1 juli: voorstellingsdag 3

Op zondag 1 juli is er alleen een middagvoorstelling. De leerlingen kunnen na het einde van de voorstelling (omstreeks 17:15 uur) worden opgehaald.

Na het voorstellingsweekend zijn er geen lessen meer en start de zomerstop! Maar op vrijdag 6 juli sluiten wij het seizoen af met een Hawai-party in de Enkhuizer Balletschool. (meer informatie over het feest volgt per email).

Algemeen

De leerlingen verblijven onder toezicht in de Nieuwe Doelen. Voor, tussen en na de optredens zullen de kinderen worden begeleid door vrijwilligers. 

Na de voorstelling mogen de kinderen terug naar de ouder(s). U kunt ze dan in de foyer van de schouwburg opwachten! De jongste kinderen kunt u bij de ingang van de kleedkamer ophalen.

Er is voor alle leerlingen op alle voorstellingsdagen een tussendoortje, fruit en drinken. Op zaterdag wordt er tussen de voorstellingen door samen een gezonde gezonde broodmaatlijd gegeten.

U mag uw kind natuurlijk ook zelf iets meegeven. (Wilt u wel rekening te houden met vlekken op kostuums... dus liever geen chocolade of iets dergelijks!)

Voor kinderen met specifieke allergieën en/of dieten gluten/koemelkeiwitten; laat het ons alstublieft tijdig weten via email: info@enkhuizerballetschool.nl

Mocht uw kind voor een voorstelling verhinderd zijn, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten. Wij vinden het altijd jammer als een leerling niet kan meedoen, maar als wij het tijdig weten, kunnen wij voor een goede oplossing zorgen zodat het niet ten koste gaat van de dans en de andere dansers in de groep. 

De komende periode wordt via posters en social media aandacht gevraagd voor de voorstelling. Wij hopen op deze wijze veel publiek te trekken voor de voorstelling, maar niets werkt zo goed als mond-op-mond reclame, dus daarvoor doen wij graag een beroep op u!

Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons.

 

 

 

© 2011 - 2018 Enkhuizer Balletschool | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel