Algemene Voorstellingsinformatie

Beste ouder(s) en leerlingen,

Na weken van repeteren is het bijna zover: op 29 en 30 juni en 1 juli as. dansen onze leerlingen ‘Alice in Wonderland’. In de aanloop naar de voorstelling vertellen wij u graag over wat dit optreden nu precies inhoudt. In deze brief wordt hierop uitgebreid ingegaan. Aan het einde van de brief worden de belangrijkste aandachtspunten (zoals de breng- en ophaaltijden) in detail vermeld. 

Generale repetitie in Nieuwe Doelen

Op woensdag 27 juni as. is de Generale Repetitie. Tijdens deze repetitie wordt de hele voorstelling - in gewone danskleding- geoefend op het podium van de Nieuwe Doelen!

  • De leerlingen ADV, ADV+ en Basis 1, 2 en 3 worden om 14:45 uur in de Nieuwe Doelen verwacht. We laten deze groepen iets eerder beginnen, zodat zij nog wat extra op het podium kunnen oefenen voordat de Generale van start gaat. Deze groepen zijn wel eerder klaar; zij kunnen om 16:15 uur worden opgehaald.
  • Alle overige leerlingen worden om 15:15 uur startklaar in de Nieuwe Doelen verwacht. Zij kunnen om 17:45 uur bij de Nieuwe Doelen worden opgehaald. 

 

Vrijdag 29 juni : voorstellingsdag 1

Vrijdagavond is de premiere-voorstelling: voor de meeste leerlingen is dit een hele spannende avond! De leerlingen worden op verschillende tijden in de Nieuwe Doelen verwacht om zo ‘te’ lang wachten te voorkomen. De tijden waarop de leerlingen verwacht worden, staan vermeld bij de aandachtspunten aan het einde van deze brief.

Na de voorstelling, omstreeks 21:15 uur, kunt u uw zoon of dochter ophalen in de foyer. De jongste leerlingen kunt u ophalen bij de deur van de kleedkamer. Dit voorkomt dat ze na de voorstelling in de foyer tussen het publiek verdwijnen of alleen naar buiten gaan.

De allerjongste kinderen (ADV, ADV+ en Basis 1) dienen in de pauze van de voorstellingen bij de deur van de kleedkamer te worden opgehaald om naar huis te gaan. Tijdens de avondvoorstellingen is dit rond 20:00 uur. Tijdens de middagvoorstellingen is dat rond 16:00 uur.

 

Zaterdag 30 juni: voorstellingsdag 2

Op zaterdag 30 juni zijn er twee voorstellingen; een middag- en een avondvoorstelling. Onze ervaring is dat de kinderen deze dag als veel minder spannend ervaren en veel meer genieten van elkaar en het publiek.

De leerlingen ADV, ADV+ en Basis 1 dienen te worden opgehaald in de pauze van de middagvoorstelling, dit is rond 16:00 uur. Zij worden ’s avonds om 18:00 uur weer in de Nieuwe Doelen verwacht. Wilt u als ouder zorgen dat de kostuums en haren in de tussentijd netjes blijven? 

Alle overige leerlingen blijven tussen de twee voorstellingen door in de Nieuwe Doelen. Wij eten dan gezellig met elkaar een avond-broodmaaltijd! De leerlingen kunnen dus pas na het einde van de avondvoorstelling (omstreeks 21:15 uur) worden opgehaald.

 

Zondag 1 juli: voorstellingsdag 3

Op zondag 1 juli is er alleen een middagvoorstelling. De leerlingen kunnen na het einde van de voorstelling omstreeks 17:15 uur worden opgehaald. (M.u.v. van ADV, ADV+ en Basis 1: zij worden om 16:00 uur opgehaald.)

Deze voorstelling is tevens het einde van het lesseizoen 2017-2018. Maar om het jaar samen af te sluiten is er op vrijdag 6 juli weer de Tropical Party. Het feest is in de Enkhuizer Balletschool van 19:00 tot 21:30 uur. Meer informatie over het feest volgt via de email.

 

Algemeen

De leerlingen verblijven onder toezicht in de Nieuwe Doelen. Voor, tussen en na de optredens zullen de kinderen worden begeleid door vrijwilligers. 

Na de voorstelling mogen de kinderen terug naar de ouder(s). U kunt ze dan in de foyer van de Nieuwe Doelen opwachten! De jongste kinderen kunt u bij de ingang van de kleedkamer ophalen.

De allerjongste kinderen dienen tijdens de voorstellingspauze te worden opgehaald om naar huis te gaan. Bij de avondvoorstellingen is dit rond 20:00 uur, bij de middagvoorstellingen rond 16:00 uur.

Er zijn voor alle leerlingen op alle voorstellingsdagen tussendoortjes, fruit en drinken. Op zaterdag wordt er tussen de middag- en avondvoorstelling  samen een (gezonde) broodmaaltijd gegeten. Maar u mag uw kind natuurlijk zelf iets meegeven. (Wilt u wel rekening te houden met vlekken op kostuums... dus liever geen chocolade.)

Voor kinderen met specifieke allergieën en/of dieet/ gluten/koemelkeiwitten; laat het ons alstublieft tijdig weten via email: info@enkhuizerballetschool.nl

Mocht uw kind voor een voorstelling verhinderd zijn, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten? Als wij het tijdig weten, kunnen wij voor een goede oplossing zorgen zodat het niet ten koste gaat van de dans en de andere dansers in de groep. 

Wij hopen u zo voldoende geïnformeerd te hebben. Hieronder worden nogmaals de belangrijkste aandachtspunten herhaald en alles wat u verder moet weten voor de voorstelling. Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons.

 

 

 

 

 

© 2011 - 2018 Enkhuizer Balletschool | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel