Audities

PRE-NBA Audities: 30 mei en 3 juni 2015

Danstalentjes... Binnenkort zijn er audities voor de Pre-NBA cursus van de Nationale Balletacademie. De auditie is voor kinderen die volgende school jaar in groep 5 of 6 zitten, met talent voor klassieke ballet. Na een succesvolle auditie kunnen zij deelnemen aan een één of tweejarige cursus om zich te oriënteren op het dansvak. Deze lessen kunnen altijd gecombineerd worden met de lessen die je nu volgt bij de Enkhuizer Balletschool.

 

Pre-NBA groep 1

Deze cursus voor kinderen in groep 5 van de basisschool bestaat uit een klassieke les, body conditioning en werelddans op zaterdagen in het gebouw van de Nationale Balletacademie aan de Agamemnonstraat in Amsterdam. 

 

Toelating: selectieprocedure

Auditiedag: woensdag 3 juni 2015,  tijdstip nog nader bekend te maken, vanaf 13.00 uur

Cursusduur: het hele schooljaar

Cursuskosten: € 573 (de auditie zelf is gratis)

 

Pre-NBA groep 2

Deze cursus voor kinderen van groep 6 van de basisschool bestaat uit een klassieke les met body conditioning en werelddans op zaterdagen en klassieke les op woensdagmiddagen. De cursus loopt van september tot februari. 

Als kinderen de wil en het talent hebben om door te gaan, vindt er een tweede auditie plaats, een Slotauditie en eventueel een Nieuwe Lichting cursus tot het eind van het schooljaar. Dit is in voorbereiding op hun eerste jaar bij de opleiding van de Nationale Balletacademie.

 

Toelating: selectieprocedure

Auditiedag: zaterdag 30 mei 2015, tijdstip nader bekend te maken vanaf 13.00

Cursuskosten sept-feb: € 630

 

Heb je interesse in de Pre-NBA cursus, neem dan contact op met je dansdocent en schrijf je in middels het auditieformulier dat klaarligt in de balletschool. Je kunt het auditieformulier ook per email aanvragen via: info@enkhuizerballetschool.nl

-----------------------------------------------------------------------------------------

MBO Dans van Art & Entertainment Amsterdam: 1 april en 22 april

Nieuw talent gezocht! 
De opleiding MBO Dans van Art & Entertainment Amsterdam is opzoek naar nieuw talent! Ondernemende en creatieve jongeren die een creatieve loopbaan ambiëren. Graag brengen we je op de hoogte van hun auditiedata. 
De audities voor de opleiding Artiest Dans vinden plaats op:

·         woensdag 1 april

·         woensdag 22 april

Ambieer je een creatieve loopbaan en ben je op zoek naar een opleiding tot uitvoerend artiest, performer en maker? Bekijk dan de aanmeldingsprocedure op de site: www.artentertainmentcollege.nl.
 
Over Art & Entertainment Amsterdam
Art & Entertainment Amsterdam is onderdeel van het ROC van Amsterdam. Zij leiden op tot ondernemende, ambitieuze en creatieve uitvoerende artiesten (muzikanten, muziekproducers, dansers of spelers) en tot cultureel organisator. De opleidingen worden aangeboden op het hoogste mbo niveau (niveau 4). Velen gaan na hun studie het culturele werkveld in en anderen kiezen er voor om zich te verdiepen of te verbreden op het hbo.

Art & Entertainment Amsterdam is het enige artistieke college in Nederland dat zoveel verschillende opleidingen aanbiedt op dezelfde locatie wat bijzondere gezamenlijke producties oplevert. Ook investeren zij veel in samenwerking met diverse partners uit het Amsterdamse, nationale en internationale culturele werkveld. 

---------------------------------------------------------------------------------------

Woensdag 11 december 2013 as.

Audities Nationale Balletacademie in de Enkhuizer Balletschool

Op woensdag 11 december vinden in de Enkhuizer Balletschool audities plaats voor de Nationale Balletacademie. Wij zijn heel trots dat de meest gerenommeerde dansopleiding van Nederland onze balletschool voor deze audities heeft uitgekozen!

Aan de Nationale Balletacademie wordt je opgeleid tot danser. Om balletdanser te worden moet je een vooropleidingstraject volgen. Deze vooropleiding start op een leeftijd van ongeveer 10 jaar. Voor kinderen die nog niet in groep 6 zitten, maar toch graag balletles volgen aan de Nationale Balletacademie is er een twee-jarige oriëntatiecursus, waarin zij worden voorbereid op de audities voor de vooropleiding.

Het dansvak stelt specifieke eisen aan de fysieke en intellectuele capaciteiten van de danser. Daarom is niet ieder kind geschikt voor dit vak. Om hier achter te komen, houdt de Nationale Balletacademie audities.

De audities zijn bedoeld van kinderen in groep 6 van het basisonderwijs; zij stappen dan volgend schooljaar in groep 7 in. Jongere kinderen kunnen auditeren voor de oriëntatieklas.

Heb je belangstelling voor deelname aan de audities op 11 december as., raadpleeg dan je dansdocent. Hij of zij kan je verder informeren en adviseren! Natuurlijk kun je ook terecht op de site van de Nationale Balletacademie (www.ahk.nl)

NBA Auditie

Foto: bron www.ahk.nl  (Nationale Balletacademie)

© 2011 - 2023 Enkhuizer Balletschool | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel